Accident grav în Timiş după ce un autocar şi o maşină au intrat în coliziune: O persoană a murit, iar cel puţin cinci persoane au fost rănite | FOTO

O persoană a murit şi cinci au fost rănite în accidentul care a avut loc, marţi, pe DN 68 A, în localitatea Sudriaş, potrivit ISU Timiş, între o maşină şi un autocar cu 20 de pasageri la bord.

617 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Timiş după ce un autocar şi o maşină au intrat în coliziune: O persoană a murit, iar cel puţin cinci persoane au fost rănite | FOTO

Accident în Timiş după ce un autocar şi o maşină au intrat în coliziune: Cel puţin cinci persoane rănite

Potrivit ISU Timiş, în accidentul produs pe DN 68 A, în localitatea Sudriaş, o persoană a murit şi 5 au fost rănite uşor.

„În urma accidentului rutier, o persoană a decedat, patru au fost rănite uşor, iar a cincea persoană este transportată la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Poliţiştii timişeni fac cercetări pentru stabilirea cauzei accidentului.

„La faţa locului sunt mobilizate patru ambulanţe SMURD şi SAJ, o ambulanţă pentru victime multiple şi o autospecială complexă de stingere şi descarcerare. A fost prealertat şi elicopterul SMURD”, au transmis reprezentanţii IGSU.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici