Accident grav în Vrancea. Un şofer beat a rănit trei persoane

  • Trei persoane au fost rănite după ce două maşini s-au lovit violent pe o şosea din judeţul Vrancea.
  • Una dintre victime a ajuns la spital, iar poliţiştii care i-au verificat pe şoferi au aflat că unul dintre ei băuse înainte de a pleca la drum.
395 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Vrancea. Un şofer beat a rănit trei persoane

Accident grav în Vrancea. Un şofer beat a rănit trei persoane

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul s-a produs în comuna Vizantea Livezi şi a fost anunţat la 112. Două autoturisme s-au lovit violent, iar poliţiştii încearcă să stabilească motivul producerii accidentului.

Trei persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a fost dusă de urgenţă la spital. La testarea cu aparatul etilotest s-a aflat că unul dintre şoferi era beat.

Testarea a arătat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici