ACCIDENT grav la Arad: Un mort şi doi răniţi răniţi după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod | FOTO

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite, printre care un copil, după ce camioneta în care se aflau a căzut, vineri, de pe un pod, în localitatea Seleuş, judeţul Arad, la locul accidentului fiind solicitat să intervină şi un elicopter SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

897 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav la Arad: Un mort şi doi răniţi răniţi după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod | FOTO

ACCIDENT grav la Arad: Un mort şi doi răniţi răniţi după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, o camionetă care transporta lemne pe drumul judeţean 792, în care se aflau doi bărbaţi şi un băiat de 17 ani, a căzut de pe un pod într-un canal colector.

În urma accidentului, adolescentul de 17 ani a reuşit să iasă din camionetă, însă cei doi bărbaţi au fost găsiţi inconştienţi de către echipajele de intervenţie, care i-au scos din vehicul.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare în cazul unui bărbat de 45 de ani, care era în stop cardio-respirator, manevre care însă n-au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Cealaltă persoană care a fost scoasă din camionetă, un tânăr de 23 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad în stare gravă cu un elicopter SMURD, solicitat să intervină la locul producerii accidentului. Tânărul are mai multe politraumatisme, cele mai multe în zona toracelui.

La spital a fost transportat şi băiatul de 17 ani, având un traumatism maxilo-facial.

La locul producerii accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, autospeciale şi echipaje de poliţie.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 709, la ieşirea din localitatea Seleuş a intrat în parapetul podului peste râul Cigher ajungând în râu. În urma impactului, un bărbat de 45 de ani a decedat şi au fost accidentaţi conducătorul auto şi un alt bărbat, pasager în acelaşi autoturism. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a arătat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici