Accident grav la Botoşani în Noaptea de Înviere: Două persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică

Două persoane, un bărbat de 31 de ani şi o fată de 16 ani, au murit, şi alţi doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, după un accident produs în Noaptea de Înviere, în localitatea Hlipiceni, judeţul Botoşani.

2391 afișări
Imaginea articolului  Accident grav la Botoşani în Noaptea de Înviere: Două persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică

Accident grav la Botoşani în Noaptea de Înviere: Două persoane au murit, iar alte două sunt în stare critică

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Botoşani, Maria Carp, a declarat, duminică dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

„Sunt două persoane decedate, şoferul în vârstă de 31 de ani şi o tânără de 16 ani, iar alte două persoane, de 16 şi 18 ani au fost rănite, transportate la spita. Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive”, a spus Carp.

Maşina s-a răturnat, iar victimele au rămas blocate în maşină, fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici