ACCIDENT GRAV la Braşov: Trei bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit după ce o maşină a fost lovită de un tren - FOTO

Trei bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, miercuri dimineaţă, accidentul producându-se între localităţile braşovene Zărneşti şi Vulcan, după ce şoferul autoturismului a ignorat semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

15051 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV la Braşov: Trei bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit după ce o maşină a fost lovită de un tren - FOTO

ACCIDENT GRAV la Braşov: Trei bărbaţi au murit şi un altul a fost rănit după ce o maşină a fost lovită de un tren (Imagine: Shutterstock)

Accidentul s-a produs, în jurul orei 7.00, la o trecere la nivel peste calea ferată, între localităţile Zărneşti şi Vulcan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, un şofer de 58 de ani, care conducea o maşină de teren, s-a angajat în traversarea căii ferate, deşi erau în funcţiune semnalele acustice şi luminoase care anunţau sosirea trenului.

Maşina, în care se mai aflau trei bărbaţi, a fost lovită de un tren regional Braşov-Zărneşti şi apoi proiectată câţiva metri într-un şanţ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apă şi spumă, trei de la SMURD şi o ambulanţă.

"Două persoane au rămas prinse în autoturism. Pompierii ajunşi la faţa locului au eliberat căile de acces către victime. De asemenea, în urma impactului puternic, o persoană a fost aruncată din autoturism", a spus căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Trei dintre bărbaţii din maşină au murit pe loc, iar al patrulea, în vârstă de 48 de ani, a suferit un traumatism facial şi un traumatism toraco-abdominal, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma accidentului produs la intersecţia DN 73A cu magistrala secundară 203 Braşov - Zărneşti, circulaţia rutieră a fost întreruptă mai bine de o oră, iar cea feroviară timp de aproximativ două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici