Accident grav la Constanţa: Motociclist spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

Un motociclist în vârstă de 28 de ani a murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un şofer care băuse alcool, în localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa.

2016 afișări
Imaginea articolului Accident grav la Constanţa: Motociclist spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

Accident grav la Constanţa: Motociclist spulberat de o maşină condusă de un şofer beat

Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat de 28 de ani, cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a făcut un viraj, în localitatea Valu lui Traian, peste marcajul dublu continuu.

Maşina a lovut o motocicletă, condusă de un bărbat de 28 de ani, care venea din sensul opus. Acesta nu avea permis de conducere.

În urma impactului, motociclistul a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici