Accident grav. O maşină a intrat în zidul unei case. Doi morţi şi persoana din locuinţă, rănită grav

Potrivit IPJ Harghita, accidentul a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, pe DNE 578 în localitatea Cârţa, unde o maşină a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de o clădire.

6334 afișări
Imaginea articolului Accident grav. O maşină a intrat în zidul unei case. Doi morţi şi persoana din locuinţă, rănită grav

Accident grav în Harghita. O maşină a intrat în plin în zidul unei case. Doi morţi şi un rănit grav

„În jurul orei 23.50, un tânăr de 19 ani, din comuna Cârţa, în timp ce conducea un autoturism pe DNE 578, pe raza localităţii sale de domiciliu, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a drumului şi a întrat în coliziune cu un imobil”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Harghita.

Potrivit acestora, în urma impactului au murit şoferul, dar şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 de ani, în timp ce un bărbat de 68 de ani care dormea în încăperea distrusă a fost grav rănit.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici