Accident grav. Patru victime, după ce un şofer nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta mineri (FOTO)

  • Accident grav în Gorj, între Târgu Jiu şi Rovinari, între un autoturism şi un autobuz care transporta mineri
  • Două persoane din autobuz şi alte două din maşină au fost rănite
  • Accidentul s-a produs din cauza neacordării priorităţii la virajul la stânga
226 afișări
Imaginea articolului Accident grav. Patru victime, după ce un şofer nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta mineri (FOTO)

Accident grav. Patru persoane, rănite după ce un şofer nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta mineri

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 35 şi 54 de ani, au fost rănite în Gorj după ce un şofer nu a acordat prioritate unui autobuz care transporta mineri, anunţă, marţi dimineaţa, Poliţia Gorj.

Potrivit sursei citate, luni, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Drăguţeşti a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Drăguţeşti, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguţeşti, din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz condus din sensul opus de către un bărbat, de 54 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, intrând în coliziune cu acesta”, conform Poliţiei Gorj.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 de ani, a două persoane, pasageri în autobuz, respectiv un bărbat şi o femeie de 48 şi 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, şi a unei femei de 35 de ani, pasageră în autoturism.

„Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, anunţă sursa menţionată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici