Accident grav pe A1, un microbuz a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, şase persoane rănite

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineaţa, pe Autostrada Bucureşti- Piteşti (A1), un microbuz în care se aflau 17 persoane, s-a răsturnat, şase persoane fiind rănite printre care şi doi copii, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii ISU Giurgiu.

5891 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe A1, un microbuz a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, şase persoane rănite

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Giurgiu, accidentul a avut loc la 9.50 dimineaţa la kilometrul 24 pe Autostrada Bucureşti - Piteşti.

Un microbuz în care se aflau 17 persoane a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat, şase persoane fiind rănite dintre care doi erau copii, au declarat reprezentanţii ISU Giurgiu pentru MEDIAFAX.

Mai multe echipaje de ambulanţă au preluat răniţii şi i-au transportat la spitale din Capitală, starea acestora nefiind una gravă, informează ISU.

În momentul transmisterii ştirii, traficul în zonă este blocat, mai multe echipaje de poliţie aflându-se la faţa locului.

Poliţia urmează să stabilească exact circumstanţele în care a avut loc accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici