Accident grav pe Autostrada Vestului, în Timiş. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite. FOTO

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa pe Autostrada Vestului. O maşină s-a răsturnat. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar 3 oameni, între care doi copii, aflaţi în autoturism, au fost răniţi grav.

800 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe Autostrada Vestului, în Timiş. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite. FOTO

Accident grav pe Autostrada Vestului. O persoană a murit şi alte trei sunt rănite

O maşină s-a răsturnat la ieşirea de pe Autostrada Vestului, în apropiere de Pişchia, judeţul Timiş. Accidentul s-a produs sâmbătă, la ieşirea de pe Autostrada Vestului.

Potrivit ISU Timiş, un autoturism s-a răsturnat pe DJ 691, în apropiere de Pişchia.„Din primele informaţii, sunt 4 victime, dintre care 2 posibil încarcerate. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospeciala de descarcerare grea, 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi 17 pompieri şi elicopter SMURD”, anunţă ISU Timiş.

ISU Timiş a anunţat apoi că în accident au fost implicaţi doi adulţi şi doi copii, dintre care un bărbat şi un copil au rămas încarceraţi. Viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată. Celelalte 3 persoane, un adult şi doi copii, sunt transportaţi la spital.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici