Video Accident grav pe DN 69, în Arad, după ce un şofer băut a ajuns cu maşina în şanţ

Un bărbat din Arad a fost rănit grav, joi seara, în urma unui accident provocat de un şofer băut, pe DN 69, în zona localităţii Vinga, poliţiştii rutieri conducându-l pe acesta la audieri, după ce, la testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

305 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Pârvulescu, maşina condusă de şoferul băut a ieşit în afara părţii carosabile, pe DN 69, în zona localităţii Vinga, după ce acesta a pierdut controlul volanului, unul dintre pasageri fiind rănit grav.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani Arad, în timp ce conducea o maşină pe DN 69, dinspre Arad către Timişoara, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara părţii carosabile într-un şanţ. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 46 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă a fost accident grav. Ca urmare a testării cu aparatul alcooltest a conducătorului maşinii a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg per litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectortului de Poliţie al Judeţului Arad, Lorena Pârvulescu.

Bărbatul rănit a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Arad, cu răni grave la cap, fiind transferat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la audieri la sediul IPJ Arad, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici