Accident GRAV pe Valea Oltului. Două maşini făcute zob şi patru persoane rănite, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite miercuri la prânz, într-un accident pe DN7, pe raza localităţii Câinenii Mari din judeţul Vâlcea, provocat de un şofer care a adormit la volan.

4541 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV pe Valea Oltului. Două maşini făcute zob şi patru persoane rănite, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Vâlcea: Accident pe DN7 cu patru persoane rănite, după ce şoferul unei maşini a adormit la volan

Centrul Infontrafic anunţă că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în localitatea Câinenii Mari, judeţul Vâlcea, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

În urma coliziunii produse pe fondul adormirii la volan şi al pătrunderii pe contrasens, a rezultat rănirea a patru persoane.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, printre victime se numără şi un copil.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea spun că şoferul care a provocat accidentul are 50 de ani şi este din Sfântu Gheorghe.

Potrivit ISU Vâlcea, au fost preluate de ambulanţă patru victime: un bărbat de 52 de ani cu politraumatisme, un bărbat de 42 de ani care a suferit o fractură de picior, o fetiţă de 4 ani care avea o fractură de picior şi bunica acesteia, în vârstă de 54 de ani, care a suferit politraumatisme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici