Accident grav: Tineri răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard de beton

Cinci tineri au fost răniţi, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau, condusă de un şofer în vârstă de 19 ani, a intrat într-un gard de beton, în comuna doljeană Teasc.

372 afișări
Imaginea articolului Accident grav: Tineri răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard de beton

Accident grav: Tineri răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard de beton

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Sadova, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe DN 55, prin comuna Teasc, intrând într-un gard din beton.

Şoferul şi patru tineri din maşină, cu vârste cuprinse între 16 si 22 de ani, au fost răniţi.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici