Accident grav. UPDATE: Bilanţ final: Patru persoane au murit după impactul dintre două autoturisme şi un TIR

Patru persoane au murit şi una este rănită după impactul dintre două autoturisme şi un TIR produs, vineri, pe DN 71, între localităţile Ulmi şi Bungetu, în judeţul Dâmboviţa.

7472 afișări
Imaginea articolului Accident grav. UPDATE: Bilanţ final: Patru persoane au murit după impactul dintre două autoturisme şi un TIR

Accident grav. Trei persoane au murit în Dâmboviţa, iar una este încarcerată

Iniţial Centrul Infotrafic din IGPR a informat că, vineri, pe DN 71, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme şi un TIR, iar o persoană a murit şi alte trei erau încarcerate.
 
Apoi, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că accidentul s-a soldat cu 4 morţi şi un rănit grav.
 
Potrivit primelor informaţii, unul dintre şoferi s-a simţit rău şi a intrat pe contrasens.

Trafic reluat pe DN 71, în zona accidentului în care au murit patru persoane

Circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 71, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa, unde s-a produs un accident rutier în care au murit patru persoane, iar alta a fost rănită. după ce şoferului unei autoutilitare i s-a făcut rău, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini.

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că circulaţia rutieră a fost reluată total pe DN 71, între localităţile Ulmi şi Bungetu, judeţul Dâmboviţa, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme şi o autoutilitară.

În urma impactului au fost 5 victime, dintre care 4 persoane au decedat, iar una a fost rănită uşor.

Potrivit poliţiştilor, cauza producerii evenimentului a fost pătrunderea pe contrasens de către şoferul autoutilitarei, din motive medicale.

Taguri:
accident,
dâmboviţa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici