Accident în Bihor: O autospecială ISU aflată în misiune, lovită de o maşină

O autospecială a ISU Bihor, care intervenea la un accident pe DN19, Oradea-Satu Mare, a fost lovită, duminică dimineaţă, de o maşină. Potrivit poliţiştilor, niciunul dintre cele două accidente nu s-a soldat cu răniţi grav.

261 afișări
Imaginea articolului Accident în Bihor: O autospecială ISU aflată în misiune, lovită de o maşină

Accident în Bihor: O autospecială ISU aflată în misiune, lovită de o maşină

Potrivit Centrului Infotrafic, un accident a avut loc duminică dimineaţa pe DN19, Oradea-Satu Mare, între localităţile Diosig şi Săcuieni. Poliţiştii susţin că şoferul unei maşini nu a adaptat viteza într-o curbă, în condiţiile în care şoseaua era umedă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului.

În urma impactului, şoferul maşinii a suferit leziuni uşoare.

În timpul ce intervenea la acest accident, o autospecială a ISU Bihor a fost lovită de o altă maşină.

„Ulterior, o autospecială ISU prezentă la faţa locului pentru a interveni la evenimentul rutier a fost tamponată de un autoturism, al cărui conducător auto nu a observat autospeciala”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Traficul în zonă este îngreunat şi se desfăşoară pe un fir, alternativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici