Accident în Bihor: O femeie a murit, iar fiica ei în vârstă de doi ani a fost rănită grav

O femeie a murit, iar fiica ei în vârstă de doi ani a fost rănită grav, în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, în afara localităţii Arpăşel, judeţul Bihor, după ce maşina în care se aflau, condusă de un bărbat de 29 de ai, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat.

257 afișări
Imaginea articolului Accident în Bihor: O femeie a murit, iar fiica ei în vârstă de doi ani a fost rănită grav

Accident în Bihor: O femeie a murit, iar fiica ei în vârstă de doi ani a fost rănită grav (Imagine: Shutterstock)

Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 709, în afara localităţii Arpăşel.

"Un bărbat de 29 de ani din Batăr, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Franţa, pe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat", a declarat Dinu.

În urma accidentului, o femeie de 28 de ani din Batăr a murit, iar fiica acesteia, o fetiţă de doi ani, a suferit multiple leziuni, fiind în stare gravă.

Fetiţa a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Timişoara.

"Fetiţa este în stare gravă, cu traumatism cranian sever şi a fost transportată de un elicopter la Timişoara. Noi am preluat-o de la Salonta", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Şoferul maşinii, tatăl fetiţei de doi ani, a scăpat fără nicio rană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici