Accident în Braşov: Patru persoane, printre care doi copii, transportate la spital

Patru persoane, printre care doi copii, unul de trei şi unul de un an, au fost transportate la spital, după ce au fost rănite într-un accident produs, duminică, pe DN73, în judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

882 afișări
Imaginea articolului Accident în Braşov: Patru persoane, printre care doi copii, transportate la spital

Accident în Braşov: Patru persoane, printre care doi copii, transportate la spital

Potrivit reprezentanţilor IPJ Braşov, accidentul a avut loc duminică pe DN 73, la ieşire din comuna Fundata spre satul Peştera Dâmbovicioarei.

Patru persoane au fost rănite în urma acestui accident, la care s-a intervenit cu un echipaj de stingere a incendiilor, trei echipaje SMURD şi o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Unul dintre copii, în vârstă de 3 ani şi 4 luni, a suferit o fractură de femur şi una la baza craniului, iar al doilea, de un an şi 8 luni, mai multe escoriaţii pe faţă şi un traumatism facial minor. Tot la faţă au fost răniţi şi cei doi adulţi, un bărbat de 27 de ani, şi o femeie de 24 de ani.

Toate cele patru victime au fost transportate la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
răniţi,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici