ACCIDENT în centrul Capitalei: Circulaţia pe linia tramvaiului 41, blocată în ambele sensuri. RATB a introdus o linie navetă de autobuze pentru a prelua călătorii - FOTO

Circulaţia pe linia tramvaiului 41 din Capitală este blocată, în ambele sensuri, în urma unui accident care a avut loc joi, dimineaţă, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, un camion fiind lovit de un tramvai. Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a introdus o linie navetă de autobuze, 641, pentru a prelua călătorii de pe linia tramvaiului 41, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii RATB.

16775 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în centrul Capitalei: Circulaţia pe linia tramvaiului 41, blocată în ambele sensuri. RATB a introdus o linie navetă de autobuze pentru a prelua călătorii - FOTO

ACCIDENT în centrul Capitalei: Circulaţia pe linia tramvaiului 41, blocată în ambele sensuri (Imagine: ISU Bucuresti)

Mai multe autobuze 641 au plecat deja dinspre Ghencea şi dinspre Piaţa Presei Libere pentru a asigura circulaţia pe linia tramvaiului 41, a spus Constantin Tobescu, reprezentantul RATB.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, şoferul camionului a încercat să întoarcă, la intersecţia străzii Turda cu bulevardul Ion Mihalache, fiind lovit de un tramvai al liniei 41, care circula pe sensul spre Arcul de Triumf.

În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar parbrizul tramvaiului şi geamurile de la prima uşă au fost sparte.

Vatmanul şi şoferul camionului au fost duşi la Spitalul Elias, pentru investigaţii medicale.

Călătorii din tramvai nu au suferit răni grave, însă circulaţia pe linia tramvaiului 41 a fost blocată, în ambele sensuri, a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici