Accident în Constanţa. O maşină în care se aflau un copil de 12 ani şi bunicul său a căzut în lacul Tăbăcărie

O maşină în care se aflau un copil de 12 ani şi bunicul său a căzut, marţi, în lacul Tăbăcărie, din Constanţa. Băiatul a suferit un atac de panică, însă bunicul este în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1177 afișări
Imaginea articolului Accident în Constanţa. O maşină în care se aflau un copil de 12 ani şi bunicul său a căzut în lacul Tăbăcărie

Accident în Constanţa. O maşină în care se aflau un copil de 12 ani şi bunicul său a căzut în lacul Tăbăcărie

Potrivit ISU Constanţa, pompierii au ajuns la locul unde a căzut în lac maşina şi au reuşit să salveze copilul, care a suferit un atac de panică.

Bunicului i se fac manevre de resuscitare, starea lui fiind gravă.

„Copilul de 12 ani este scos din apă cu atac de panică. Un bărbat (bunicul) este scos şi el se efectuează protocolul de resuscitare. Se direcţioneaza şi scafandrii pentru a verifica autoturismul dacă mai sunt persoane”, a transmis ISU Constanţa.

Copilul le-a spus salvatorilor că în maşină erau doar el cu bunicul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici