ACCIDENT în Dâmboviţa: Trafic feroviar blocat după ce un tren a lovit un camion. Două persoane sunt rănite

Un camion încărcat cu lemne a fost lovit, luni, de un tren "Săgeata Albastră", la o trecere de cale ferată din localitatea dâmboviţeană Văcăreşti, primele informaţii furnizate de poliţişti arătând că şoferul şi un pasager al maşinii au fost răniţi, iar traficul feroviar este blocat.

631 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Dâmboviţa: Trafic feroviar blocat după ce un tren a lovit un camion. Două persoane sunt rănite

ACCIDENT în Dâmboviţa: Trafic feroviar blocat după ce un tren a lovit un camion. Două persoane sunt rănite (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Raluca Florescu, a declarat că accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată fără bariere, din localitatea Văcăreşti, unde un camion cu lemne a fost lovit de un tren "Săgeata Albastră", care circula de la Târgovişte la Bucureşti.

Potrivit sursei citate, primele informaţii arată că şoferul camionului şi un pasager al maşinii al fost răniţi.

Florescu a precizat că una dintre victime are leziuni uşoare, iar cealaltă a fost rănită mai grav, ambele persoane fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean din Târgovişte.

Reprezentantul Poliţiei Dâmboviţa a mai spus că în urma accidentului trenul a suferit o defecţiune la una din uşile din faţă şi nu şi-a mai putut continua traseul, astfel că la ora transmiterii acestei ştiri traficul feroviar este blocat.

Traficul feroviar pe ruta Târgovişte-Titu, în judeţul Dâmboviţa, a fost reluat după aproximativ o oră

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, agent Raluca Florescu, trenul "Săgeata Albastră" care circula între Târgoviste şi Bucureşti prin Titu a fost tractat de o altă garnitură feroviară, iar cei aproximativ 30 de călători şi-au continuat drumul spre Capitală cu un alt tren.

"Un camion încărcat cu lemne a fost lovit de un tren «Săgeata Albastră» la o trecere de cale ferată din localitatea Văcăreşti. Au fost doi răniţi, şoferul unui camion încărcat cu lemne şi un pasager, iar traficul feroviar pe calea 1 a fost blocat timp de o oră, iar pe firul 2 s-a circulat tot timpul. În urma accidentului, trenul a avut o defecţiune la una din uşile din faţă şi nu şi-a mai putut continua traseul. Trenul «Săgeata Albastră» care circulă între Târgovişte şi Bucureşti prin Titu a fost tractat de o altă garnitură feroviară, iar cei aproximativ 30 de călători şi-au continuat călătoria cu un alt tren. De asemenea timp de o oră a fost blocat şi traficul rutier în zonă, dar traficul este oricum redus", a declarat Raluca Florescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul feroviar în zonă a fost reluat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici