ACCIDENT în Hunedoara: Un mort şi un rănit, după ciocnirea a două autoturisme pe DN 7. Traficul este blocat

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un alt autovehicul intrat pe contrasens, pe DN 7, la ieşirea din localitatea Simeria, judeţul Hunedoara, traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

410 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Hunedoara: Un mort şi un rănit, după ciocnirea a două autoturisme pe DN 7. Traficul este blocat

ACCIDENT în Hunedoara: Un mort şi un rănit, după ciocnirea a două autoturisme pe DN 7. Traficul este blocat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul s-a petrecut, marţi după-amiază, în jurul orei 17.00, la ieşirea din localitatea Simeria spre Orăştie, unde un autoturism Ford a intrat într-o depăşire şi a lovit frontal un autoturism Matiz, care circula regulamentar din sens opus.

"În urma ciocnirii celor două autoturisme, femeia care conducea Matizul a decedat, iar pasagerul din dreapta acesteia a fost rănit şi transportat la spital. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri în zona accidentului petrecut pe DN 7, pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului", a declarat Bogdan Niţu.

Potrivit poliţiştilor, traficul rutier ar urma să fie reluat după ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici