Accident în Hunedoara. Un şofer beat a intrat maşina într-un copac, iar trei tineri au fost răniţi

  • Trei tineri au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe un drum ce duce spre Parâng, judeţul Hunedoara
  • Un şofer beat nu a redus viteza
  • Astfel că s-a oprit cu maşina într-un copac
367 afișări
Imaginea articolului Accident în Hunedoara. Un şofer beat a intrat maşina într-un copac, iar trei tineri au fost răniţi

Sursa foto: ISU Hunedoara

Potrivit Poliţiei Hunedoara, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Petroşani a condus pe DJ709F cu viteză, iar în Petroşani a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un copac.

Şoferul şi doi pasageri din maşină au fost răniţi şi duşi la spital.

Pompierii spun că victimele sunt doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0, 9 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Poliţiştii au făcut dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului su vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici