ACCIDENT în judeţul Timiş: Cinci tineri au fost răniţi

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani au fost răniţi în urma unui accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Timiş, după ce autovehiculul condus de unul dintre aceştia a intrat într-un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

131 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în judeţul Timiş: Cinci tineri au fost răniţi

ACCIDENT în judeţul Timiş: Cinci tineri au fost răniţi (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a produs între localităţile Satchinez şi Bărăteaz, şoferul, un tânăr de 22 de ani din Satchinez, pierzând controlul volanului autoturismului Renault în care se afla.

Potrivit sursei citate, maşina a ieşit în afara şoselei, unde a lovit un stâlp, iar şoferul şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 27 de ani, au fost grav răniţi. De asemenea, trei pasageri aflaţi pe bancheta din spate a maşinii, având vârste de 25, 19 şi 18 ani, au fost răniţi uşor. Cei cinci răniţi au fost transportaţi la un spital din Timişoara.

Poliţiştii au întocmit, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pentru şoferul de 22 de ani, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici