ACCIDENT în lanţ cu patru maşini: Două persoane, între care un copil de şase ani, au fost rănite

Două persoane, din care o fetiţă de şase ani, au fost rănite în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate patru maşini, petrecut în noaptea de luni spre marţi, pe DN 2 E 85, în afara localităţii buzoiene Spătaru.

116 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în lanţ cu patru maşini: Două persoane, între care un copil de şase ani, au fost rănite

ACCIDENT în lanţ cu patru maşini: Două persoane, între care un copil de şase ani, au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu, accidentul a avut loc pe DN 2 E 85, în afara localităţii buzoiene Spătaru, din cauza unui şofer de 36 de ani, din Bucureşti, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi l-a acroşat. Maşina lovită a fost proiectată într-un alt autovehicul care, la rândul ei, a acroşat un al patrulea autovehicul al cărui şofer se afla în faţă şi intenţiona să vireze pe un drum la stânga.

În urma impactului, toate cele patru maşini au suferit numeroase avarii iar două persoane au fost rănite, o femeie de 34 de ani şi o fetiţă de şase ani, ambele ocupante ale aceluiaşi autovehicul.

Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz.

Tot în noaptea de luni spre marţi, un bărbat care mergea pe mijlocul drumului, pe DN 1B, pe raza comunei buzoiene Merei, dar în afara localităţii, a fost accidentat mortal de un ansamblu de vehicule format din autotractor cu semiremorcă, ce era condus de un prahovean de 27 de ani.

Bărbatul accidentat a murit pe loc, poliţiştii încercând în prezent să-i stabilească identitatea în condiţiile în care acesta nu avea asupra sa niciun document.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici