ACCIDENT în lanţ pe Autostrada Soarelui. Cum se circulă în ziua în care românii se întorc din minivacanţa de 1 Iunie

Se circulă cu dificultate pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Capitală, din cauza unui accident rutier în lanţ care s-a podus în zona localităţii Săruleşti – Gară, în judeţul Călăraşi. Nu s-au înregistrat victime, dar valorile de trafic sunt în creştere.

4324 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în lanţ pe Autostrada Soarelui. Cum se circulă în ziua în care românii se întorc din minivacanţa de 1 Iunie

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident în lanţ

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 49, în dreptul localităţii Săruleşti - Gară, judeţul Călăraşi, pe sensul de mers către capitală, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme, care au intrat în coliziune faţă-spate.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă.

Nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda a doua a sensului de mers către Capitală, la ora transmiterii acestei ştiri, iar valorile de trafic sunt în uşoară creştere, spun poliţiştii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici