Accident în lanţ, provocat de o tânără beată la volan

  • O femeie beată la volan a provocat, vineri seara, un accident în lanţ în Ploieşti.
  • În accident au fost implicate cinci maşini.
923 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ, provocat de o tânără beată la volan

Accident în lanţ, provocat de o tânără beată la volan

Conform IPJ Prahova, accidentul a fost la intersecţia străzii Târgovişte cu strada Cantacuzino.

O femeie aflată la volan, în vârstă de 27 de ani, ar fi vrut să evite impactul cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani şi a intrat în trei maşini parcate.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest, pozitiv în cazul conducătoarei auto (0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat)”, arată sursa citată.

Nicio persoană nu a fost transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici