Accident în Prahova între un microbuz care transporta muncitori şi o cisternă

Un microbuz care transporta muncitori a fost implicat într-un accident, miercuri, după ce a intrat în coliziune cu o cisternă, în localitatea Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova. Şoferul microbuzului a fost rănit şi transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4456 afișări
Imaginea articolului  Accident în Prahova între un microbuz care transporta muncitori şi o cisternă

Accident în Prahova între un microbuz care transporta muncitori şi o cisternă

Potrivit ISU Prahova, în Ariceştii Rahtivani, o cisternă şi un microbuz care transporta muncitori, s-au ciocnit, iar şoferul microbuzului este rănit.

„În microbuz sunt patru persoane iar în cisternă doar şoferul. Conducătorul microbuzului este rănit şi va fi dus la spital”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Accidentul s-a produs pe DN72, drum care leagă Ploieşti de Târgovişte, la faţa locului fiind şi echipajele de poliţie care fac verificări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Cisterna care a lovit microbuzul era goală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici