Accident în Sibiu | Două maşini şi o ambulanţă s-au ciocnit. Bilanţ: 4 răniţi

Patru persoane au fost rănite, vineri seara, pe DN 1, la intrarea în oraşul Sibiu, în urma impactului dintre două maşini şi o ambulanţă, care transporta la spital doi pacienţi. Autospeciala a fost proiectată în şanţ, iar asistenta medicală este în stare gravă.

388 afișări
Imaginea articolului Accident în Sibiu | Două maşini şi o ambulanţă s-au ciocnit. Bilanţ: 4 răniţi

Accident în Sibiu | Două maşini şi o ambulanţă s-au ciocnit. Bilanţ: 4 răniţi

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Sibiu, patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre o autospecială care ducea la spital doi pacienţi şi două maşini.

„SAJ Sibiu trimite trei ambulanţe la un accident rutier petrecut iîntre Cisnădie şi DN1. Sunt implicate o ambulanţă şi două autoturisme. Sunt patru victime. Asistenta medicală are traumatism cranio-facial, cu pierdere de conştientă. Un conducător auto dintr-o maşină implicată are fractură la mână. Doi pacienţi care urmau să fie transportaţi la Sibiu de către colega noastră, unul cu TCC şi altul fără probleme în afara celor preexistente. Toate cele patru persoane sunt transportate la UPU de către echipajele SAJ”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

accident

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier. Din primele cercetări, şoferul uneia dintre maşini a pătruns pe drumul judeţean fără să se asigure.

„Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autoturism a pătruns în drumul judeţean fără să acorde prioritate ambulanţei care circula regulamentar spre DN 1, a intrat în coliziune cu aceasta şi a proiectat-o într-un alt autoturism condus regulamentar din sens opus”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

accident

Traficul rutier pe DN 1, la intersecţia cu drumul judeţean spre Cisnădie, aproape de intrarea în oraşul Sibiu se desfăşoară cu dificultate la ora transmiterii acestei ştiri.

Taguri:
accident,
ambulanţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici