Video Accident în Sibiu, după ce şoferul unui TIR a intrat într-un cap de pod: Trafic oprit pe DN1 | FOTO

Traficul este oprit, miercuri dimineaţa, pe DN1, Sibiu-Braşov, în zona localităţii Bradu, după ce şoferul unui TIR a intrat într-un cap de pod.

3669 afișări

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc miercuri dimineaţa pe DN1, la kilometrul 286, în zona localităţii Bradu din judeţul Sibiu.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Sibiu –Braşov, la kilometrul 286 (localitatea Bradu) jud. Sibiu, a avut loc un accident rutier: pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum conducătorul unui autoren a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un cap de pod”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

accident

Conform acestora, TIR-ul a luat foc în urma impactului, iar şoferul a rănit uşor.

Poliţiştii şi pompierii din Sibiu caută, la ora transmiterii acestei ştiri, un bărbat de 27 de ani, pasager în TIR, care ar fi sărit din maşină în râul Olt.

„Incendiul care se manifestă generalizat a fost localizat de către pompierii militari. Se deplasează în sprijin şi barca pneumatică împreună cu echipaj de pompieri pentru a căuta una din persoanele implicate în accident care se presupune că a sărit în râul Olt”, a informat ISU Sibiu.

Circulaţia în zonă este oprită.

Taguri:
trafic,
şofer,
tir

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici