Accident în Sibiu. Patru răniţi din cauza unui şofer neatent | FOTO

Patru persoane au fost rănite duminică după-amiază după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Sibiu, din cauza neatenţiei unuia dintre şoferi. Traficul pe DN14, la ieşirea din oraşul Copşa Mică spre Mediaş, este blocat.

343 afișări
Imaginea articolului Accident în Sibiu. Patru răniţi din cauza unui şofer neatent | FOTO

Accident în Sibiu. Patru răniţi din cauza unui şofer neatent | FOTO

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza impactului între două autoturisme, traficul rutier este blocat pe DN14, la ieşirea din oraşul Copşa Mică spre Mediaş, în judeţul Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, un şofer în vârstă de 61 de ani din Mediaş, a ajuns pe contrasens din cauza neatenţiei, lovind o maşină care venea din sens opus, condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Alba.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că patru persoane au fost rănite în urma impactului.

”Ambulanţele SMURD transportă la spitalul din Mediaş patru persone rănite în accident, respectiv trei femei şi un bărbat, conştienţi, cu traumatisme şi contuzii. Una dintre femei prezintă un traumatism cranio- cerebral deschis”, a spus Ramona Nistor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici