Accident în Suceava: Patru persoane rănite, după ce un autocar ce se întorcea din Anglia s-a răsturnat

Un autocar în care se aflau 12 persoane şi care se întorcea din Anglia la Rădăuţi s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, în localitatea suceveană Clit, din cauza vitezei, patru persoane fiind rănite în urma accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2158 afișări
Imaginea articolului Accident în Suceava: Patru persoane rănite, după ce un autocar ce se întorcea din Anglia s-a răsturnat

Suceava: Patru persoane rănite, după ce un autocar ce se întorcea din Anglia s-a răsturnat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Anca Badale, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un autocar în care se aflau 12 persoane care se întorceau din Anglia la Rădăuţi s-a răsturnat, în localitatea suceveană Clit, după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza vitezei.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, din care două au refuzat să meargă la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.

Ea a precizat că răniţii transportaţi la spital sunt cei doi şoferi ai autocarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici