Accident în Timiş. Doi tineri, răniţi într-un accident de motocicletă

  • Un incident a avut loc duminică pe DN6, în apropierea localităţii Biled din judeţul Timiş.
  • Un tânăr în vârstă de 25 de ani care conducea o motocicletă s-a răsturnat în afara drumului.
365 afișări
Imaginea articolului Accident în Timiş. Doi tineri, răniţi într-un accident de motocicletă

Accident în Timiş. Doi tineri, răniţi într-un accident de motocicletă

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a condus o motocicletă pe DN6, dinspre Timişoara spre localitatea Biled din judeţul Timiş, iar la intrarea în localitatea Biled a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara drumului, pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma impactului, bărbatul şi o o femeie în vârstă de 25 de ani, pasageră pe motocicletă, au fost răniţi, ajungând în spital.

„Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici