Accident în Tulcea: Trei persoane rănite după ce o maşină a intrat într-o depăşire rscantă şi a lovit un autobuz

Trei persoane au fost rănite, miercuri, în oraşul Tulcea, după ce o maşină a intrat într-o depăşire riscantă şi a lovit un autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1044 afișări
Imaginea articolului Accident în Tulcea: Trei persoane rănite după ce o maşină a intrat într-o depăşire rscantă şi a lovit un autobuz

Accident grav în Tulcea: Trei persoane rănite după ce o maşină a intrat într-o depăşire rscantă şi a lovit un autobuz

Potrivit IPJ Tulcea, accidentul a avut loc după ce şoferul unei maşini s-a angajat într-o depăşire, nu a mai avut timpul necesar să se întoarcă pe banda lui de mers şi a intrat într-un autobuz de transport public care venea din sens opus.

„Din primele verificări ale poliţiştilor a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 4 decembrie a.c., un bărbat de 50 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 50 de ani, din Tulcea. Neavând suficient timp pentru finalizarea manevrei de depăşire, conducătorul primului auto a intrat in coliziune cu un autobuz de transport public de persoane care circula din sens opus”, au declarat reprezentanţii IPJ Tulcea.

În urma impactului au fost rănite trei persoane: cei doi şoferi şi o femeie în vârstă de 39 de ani, pasageră în autobuz.

Cele trei persoane au fost transportate la spital.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
autobuz,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici