Accident în Vâlcea. Şoferul unei maşini a murit după ce a intrat pe contrasens

Şoferul unei maşini, în vârstă de 34 de ani, a murit după ce a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autovehicul, care circula regulamentar. Alte două persoane, respectiv un tânăr de 21 de ani şi o fată de 14, au fost rănite. Accidentul a avut loc în judeţul Vâlcea, transmite poliţia judeţeană.

7327 afișări
Imaginea articolului Accident în Vâlcea. Şoferul unei maşini a murit după ce a intrat pe contrasens

Accident în Vâlcea. Şoferul unei maşini a murit după ce a intrat pe contrasens

„În noaptea de joi spre vineri, un bărbat de 34 de ani din judeţul Olt a condus un autoturism pe Drumul Judeţean 644A, pe raza comunei Laloşu, sat Olteţani, pe direcţia Laloşu-Morunglav, iar la km 1+650m, într-un vârf de rampă, nu ar fi adaptat viteza şi ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism ce circula regulamentar din sensul opus, condus de un bărbat de 21 de ani, din comuna Laloşu, ce avea ca pasageră o fată de 14 ani, din comuna Stroeşti”, conform Poliţiei Vâlcea.

În urma accidentului, bărbatul de 34 de ani a murit, iar şoferul de 21 de ani a fost rănit uşor. Acesta din urmă a fost transportat la o spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânăra de 14 ani nu a suferit leziuni şi nu a dorit să fie transportată la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici