Accident în Vaslui: O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un cap de pod

O femeie de 36 de ani din judeţul Galaţi a murit şi alte trei persoane, între care doi adolescenţi, au fost rănite într-un accident produs, duminică, pe E 581, în judeţul Vaslui, după ce femeia ar fi adormit la volan, iar maşina s-a lovit de un cap de pod.

998 afișări
Imaginea articolului Accident în Vaslui: O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un cap de pod

Accident în Vaslui: O femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce o maşină a lovit un cap de pod

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii vasluieni, accidentul a avut loc în localitatea Bădeana, pe drumul european E 581, după ce o femeie de 36 de ani, din localitatea gălăţeană Ghidigeni, ar fi adormit la volan şi autoturismul a intrat într-un cap de pod din beton, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, femeia aflată la volan şi o alta, în vârstă de 81 de ani, aflată pe scaunul din dreapta faţă, au fost grav rănite, rămânând încarcerate în maşină. Totodată, doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, copii ai femeii, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii, au fost răniţi.

"Pentru scoaterea din maşină a conducătoarei auto şi a pasagerului din dreapta sa a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui. Din păcate, pentru femeia de 36 de ani a fost declarat decesul la locul accidentului, în timp ce celelalte trei victime au fost transportate cu mai multe ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Bârlad", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Femeia de 36 de ani care a murit fusese la o nuntă în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în cursul dimineţii mergea la Bârlad, cu legume pe care intenţiona să le vândă în piaţa din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici