Accident într-un sens giratoriu. Un şofer beat a lovit un autobuz, a oprit pe spaţiul verde şi s-a certat cu poliţiştii

  • Un şofer beat a lovit un autobuz, a ajuns cu maşina pe spaţiul verde şi s-a certat cu poliţiştii.
  • Martorii spun că bărbatul era semiconştient.
  • Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă geamul maşinii ca să-l scoată pe şofer din maşină.
455 afișări
Imaginea articolului Accident într-un sens giratoriu. Un şofer beat a lovit un autobuz, a oprit pe spaţiul verde şi s-a certat cu poliţiştii

Accident într-un sens giratoriu. Un şofer beat a lovit un autobuz, a oprit pe spaţiul verde şi s-a certat cu poliţiştii

Incidentul s-a produs sâmbătă, în oraşul Piteşti. O persoană a sunat la Poliţie şi a anunţat că într-un autoturism se află un bărbat inconştient. Ulterior, şoferul şi-a revenit şi a plecat cu maşina în ciuda eforturilor făcute de cetăţeni şi de poliţişti de a-l opri.

Autoturismul a intrat într-un sens giratoriu, a lovit un autobuz şi în urma impactului a fost proiectat pe spaţiul verde. Poliţiştii au fost nevoiţi să spargă un geam ca să-l scoată pe şofer din maşină.

„Pentru că şoferul era inconştient şi pentru a nu pune în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, oamenii legii au fost nevoiţi să spargă geamul autoturismului. Poliţiştii au observat că bărbatul prezenta semne vitale, iar la scurt timp a început să devină semiconştient. Conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani, a fost preluat de un echipaj medical, conştient. După acordarea primelor îngrijiri medicale, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunţat poliţiştii.

La spital, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. El a devenit agresiv şi a fost imobilizat de poliţişti şi pentru a fi dus la sediul poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici