ACCIDENT între un autocar înmatriculat în Serbia şi un camion: 13 persoane au fost rănite în urma impactului

Numărul persoanelor rănite în accidentul care a avut loc, luni, pe DN 19, din judeţul Satu Mare, între un autocar înmatriculat în Serbia şi un camion a crescut, reprezentanţii Poliţiei afirmând că 13 din cei 36 de pasageri au fost transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

306 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT între un autocar înmatriculat în Serbia şi un camion: 13 persoane au fost rănite în urma impactului

ACCIDENT între un autocar înmatriculat în Serbia şi un camion: 13 persoane au fost rănite în urma impactului

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat, luni seara, corespondentului MEDIAFAX, că în autocarul înmatriculat în Serbia erau 36 de persoane, 13 fiind rănite.

„Din primele informaţii, din motive încă neelucidate, se pare că autocarul înmatriculat în Serbia, care se deplasa spre Oradea şi avea 36 de pasageri, a lovit o autoutilitară înmatriculată în Satu Mare. Autocarul a părăsit partea carosabilă, astfel că au fost 13 persoane rănite, majoritatea uşor”,a spus Silaghi.

Reprezentantul Poliţiei Satu Mare a mai spus că 12 persoane rănite au fost tranportate cu ambulanţe la Spitalul din Satu Mare, iar o persoană, în stare mai gravă, a fost dusă cu elicopter SMURD la Oradea.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici