ACCIDENT la Arad: Şapte răniţi, după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe marginea DN7

Şapte persoane au fost rănite, patru fiind la spital, după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat, joi după-amiază, în şanţul de pe marginea DN7, în judeţul Arad, iar traficul a fost blocat aproximativ o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

198 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Arad: Şapte răniţi, după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe marginea DN7

ACCIDENT la Arad: Şapte răniţi, după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe marginea DN7 (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Ilteu, pe DN7, după ce şoferul unui microbuz - în care se mai aflau 12 pasageri şi şoferul de schimb, în total 14 persoane - a pierdut controlul volanului în timpul unei depăşiri, autovehiculul ajungând în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în şant.

”Şoferul microbuzului, în vârstă de 36 de ani, se afla în depăşirea unui TIR şi a pierdut controlul volanului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Pârvulescu.

Conform sursei citate, trei pasageri şi şoferul de schimb au fost răniţi grav, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Alţi trei pasageri au suferit răni uşoare şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Şoferul microbuzului ar putea fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma anchetei care se află în desfăşurare.

Traficul pe DN7 a fost blocat în zonă aproximativ o oră, pentru intervenţia echipelor de prim-ajutor şi pentru efectuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici