ACCIDENT la Buzău: Şase persoane au fost rănite după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism

Şase persoane au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident produs în judeţul Buzău, după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

121 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Buzău: Şase persoane au fost rănite după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism

ACCIDENT la Buzău: Şase persoane au fost rănite după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, comisar şef Florina Crucianu, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 220, în localitatea buzoiană Poşta Câlnău.

Conform primelor date, accidentul s-a produs după ce autoutilitara condusă de un tânăr de 23 de ani a intrat pe contrasens din motive necunoscute deocamdată şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, fiind vorba despre şoferii celor două autovehicule şi patru pasageri din maşină.

Toate cele şase victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici