ACCIDENT la ieşirea din Târgu-Jiu: Şaptesprezece persoane rănite, transportate la spital. Printre răniţi se află şi doi copii

Numărul total al persoanelor rănite urma accidentului petrecut, duminică după-amiază, la marginea municipiului Târgu Jiu este de 17, între ele fiind şi doi copii, în accident fiind implicate un microbuz şi două autoturisme, la ora transmiterii acestei ştiri răniţii fiind transportaţi la spital.

972 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la ieşirea din Târgu-Jiu: Şaptesprezece persoane rănite, transportate la spital. Printre răniţi se află şi doi copii

ACCIDENT la ieşirea din Târgu-Jiu: Zece persoane rănite, transportate la spital (Imagine: Mediafax Foto Arhiva)

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut după ce o femeie din Hunedoara care conducea un autoturism şi venea de pe un drum lateral, din partea dreaptă, nu s-a oprit în intersecţie şi a intrat în plin într-un microbuz de transport persoane care circula regulamentar şi care, în urma impactului puternic, s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Femeia se afla în maşină împreună cu soţul său, cu soacra sa şi cu fetiţa în vârstă de trei luni, niciunul neavând răni care să necesite transportarea lor la spital.

După ce s-a răsturnat, microbuzul a acroşat un autoturism Dacia Logan, condus de un bărbat care a fost şi el rănit.

În urma accidentului, 17 persoane au fost, în total, rănite, între care şi doi copii, toţi fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de urgenţă din Târgu Jiu.

Accidentul, în urma căruia trei maşini au fost avariate, s-a petrecut la câteva sute de metri de sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, ceea ce a permis intervenţia rapidă la faţa locului a echipajelor din cadrul inspectoratului, în zonă venind, de asemenea, mai multe ambulanţe care au preluat răniţii şi i-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu cu diferite răni, fără a le fi însă pusă viaţa în pericol, potrivit primelor evaluări ale medicilor.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră în zona unde a avut loc accidentul a fost reluată.

Mai multe echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj sunt prezente la locul accidentului pentru a descarcera persoanele aflate în microbuz şi a le transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din primele evaluări ale medicilor de pe ambulanţe, nu există persoane foarte grav rănite, însă au nevoie de asistenţă medicală, astfel că vor fi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici