Accident la ieşirea din Vaslui. O maşină a intrat într-un TIR răsturnat pe şosea. Şoferul e în stare gravă

O maşină a intrat, miercuri, într-un TIR răsturnat pe un drum judeţean aflat la ieşirea din Bârlad, Judeţul Vaslui. Şoferul în vârstă de 18 ani a fost găsit încarcerat în maşină, iar soţia lui a suferit un atac de panică.

949 afișări
Imaginea articolului Accident la ieşirea din Vaslui. O maşină a intrat într-un  TIR răsturnat pe şosea. Şoferul e în stare gravă

O maşină a intrat într-un TIR răsturnat pe şosea

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă la un kilometru de ieşirea din oraşul Bârlad, pe DJ 243, spre Pogana.

Un TIR s-a răsturnat pe drum, blocându-l, iar un autoturism a intrat în el.

Şoferul autoturismului a fost găsit încarcerat, iar soţia acestuia a suferit un atac de panică.

„S-a acţionat pentru descarcerarea şoferului autoturismului, acesta fiind scos în viaţă, dar cu multiple traumatisme. Victima accidentului, un bărbat în vârstă de 18 ani, a fost transportată în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal <Elena Beldiman> Bârlad de către un echipaj tip C aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad”, au anunţat pompierii vasluieni.

Femeia care a suferit atacul de panică a primit îngrijiri medicale şi a fost dusă la CPU Bârlad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici