ACCIDENT la o trecere de cale ferată: Două persoană şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz a fost lovit de un tren

O persoană a murit, iar alta a fost rănită, miercuri dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un tren la o trecere de cale ferată din localitatea clujeană Huedin. Persoana care a fost rănită a murit ulterior la spital.

361 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la o trecere de cale ferată: Două persoană şi-au pierdut viaţa după ce un microbuz a fost lovit de un tren

ACCIDENT la o trecere de cale ferată: Un mort şi un rănit după ce un microbuz a fost lovit de un tren (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Purdea, a declarat că Poliţia a fost sesizată în jurul orei 9.00 despre producerea unui accident rutier la trecerea de calea ferată din Huedin.

Conform sursei citate, şoferul unui microbuz nu s-a asigurat, astfel că maşina a fost lovită în plin de un tren care circula pe ruta Oradea - Huedin.

Anca Purdea a declarat, miercuri, că persoana rănită în urma accidentului petrecut la trecerea de calea ferată din Huedin a murit la spital.

Totodată, Purdea a afirmat că circulaţia rutieră şi cea feroviară, blocate în urma accidentului, au fost reluate după aproximativ 45 de minute, după ce poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.

Conform poliţiştilor, microbuzul implicat în accident era unul de transport marfă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici