ACCIDENT la Timişoara: O ambulanţă, lovită de un autoturism. Două persoane au fost rănite

Două persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism, iar apoi s-a răsturnat, accidentul având loc, luni dimineaţă, într-o intersecţie din Timişoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

621 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Timişoara: O ambulanţă, lovită de un autoturism. Două persoane au fost rănite

AACIDENT la Timişoara: O ambulanţă, lovită de un autoturism: Două persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în intersecţia bulevardului Liviu Rebreanu cu Calea Martirilor din Timişoara.

Potrivit poliţiştilor, o ambulanţă a pătruns în intersecţie cu semnalele acustice şi luminoase pornite, iar în acelaşi timp un autoturism Renault care venea pe bulevardul Liviu Rebreanu a pornit la culoarea verde a semaforului, fără să observe ambulanţa. Şoferul autoturismului Renault le-a spus poliţiştilor că nu a văzut ambulanţa deoarece în dreptul său, pe partea stângă, se afla un camion.

Autoturismul şi ambulanţa s-au ciocnit în intersecţie, iar în urma accidentului ambulanţa s-a răsturnat pe o parte, în cădere acroşând un biciclist.

În ambulanţă se aflau şoferul şi o asistentă medicală care se îndreptau spre un caz medical, iar în urma impactului asistenta şi biciclistul au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact împrejurările producerii accidentului şi cine se face vinovat de acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici