Accident mortal în Brăila: Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de un camion

Un bărbat a murit, iar soţia şi fiul său au ajuns la spital, după ce căruţa în care erau a fost spulberată într-o localitate din Brăila de un camion condus de un şofer turc.

986 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Brăila: Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de un camion

Accident mortal: Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de un camion condus de un şofer turc

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe DJ 211 A, în localitatea Viziru.

Potrivit poliţiştilor brăileni, şoferul turc, în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul unui camion, a lovit căruţa din spate.

În urma impactului, toate cele trei persoane din căruţă au fost aruncate pe şosea.

Căruţaşul de 41 de ani a murit pe loc, iar o femeie de 52 de ani şi a fiul său de 25 de ani, au fost răniţi grav. Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Brăila, iar cadavrul căruţaşului a ajuns la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Şoferul turc nu consumase alcool şi le-a povestit poliţiştilor că nu a văzut căruţa nesemnalizată, fiind orbit de farurile unui TIR.

„La volan era un cetăţean turc. El nu consumase alcool, a fost testat, iar rezultatul a fost zero. Continuăm cercetările”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

În acest caz, poliţiştii brăileni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

Taguri:
căruţă,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici