Accident mortal în Cluj: Doi morţi şi un rănit grav, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit

Două persoane, un bărbat de 41 de ani şi o femeie de 33 de ani, au murit în urma accidentului produs luni pe DN75, între localităţile clujene Mihai Viteazul şi Corneşti. Un alt bărbat, de 35 de ani, grav rănit, a fost preluat cu elicopetrul SMURD şi dus la spital.

2336 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Cluj: Doi morţi şi un rănit grav, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit

Accident mortal în Cluj: Un mort şi un rănit grav, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit

Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat de 41 de ani încarcerat pe locul şoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale, şi o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale.

„Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din maşina contorsionată şi au fost începute imediat manevrele de resuscitare”, au anunţat reprezentanţii ISU, care au precizat că aceştia nu au mai răspuns la manevre şi medicii au declarat decesele bărbatului şi femeii, care se pare că era însărcinată.

 

Potrivit ISU, un alt bărbat de 35 de ani, cu traumatisme la nivelul capului şi feţei, a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la spital.

Accident mortal în Cluj: Un mort şi un rănit grav, după ce o maşină şi un camion s-au ciocnit

O persoană a murit şi alta a fost grav rănită, după impactul dintre o maşină şi un camion. Accidentul a avut loc, luni, pe DN75, între localităţile clujene Mihai Viteazul şi Corneşti.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN75, între localităţile Mihai Viteazul şi Corneşti, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion şi un autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alta a suferit leziuni grave”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Potrivit acestora, circulaţia în zonă este oprită pe ambele sensuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
mort,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici