Accident naval în Tulcea: 13 persoane implicate, cinci rănite

Un accident naval a avut loc, marţi seara, la intersecţia canalelor Mustaca şi Solomon, din Tulcea, după impactul între două nave, în care erau 13 persoane. Cinci oameni au fost răniţi.

523 afișări
Imaginea articolului Accident naval în Tulcea: 13 persoane implicate, cinci rănite

Accident naval în Tulcea: 13 persoane implicate, cinci rănite

Potrivit ISU Tulcea, echipajele au fost solicitate să intervină la un accident naval produs la intersecţia canalelor Mustaca şi Solomon.

„În accident au fost implicate două ambarcaţiuni cu opt, respectiv cinci persoane la bord. Din totalul de 13 persoane, cinci au avut nevoie de asistenţă medicală, fiind preluate de trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi una de la SMURD”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Din cele cinci victime, două sunt de naţionalitate română-engleză şi una de naţionalitate engleză.

Victimele au suferit traumatisme, fiind duse la Spitalul Judeţean Tulcea.

Taguri:
accident,
naval,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici