Accident neobişnuit: Circulaţie feroviară blocată, după ce un tren personal a lovit 13 vaci/ Anunţul autorităţilor

Circulaţia feroviară pe magistrala CF 400, între Bistriţa şi Beclean a fost reluată, vineri, după ce a fost oprită aproximativ 90 de minute în urma accidentului în care trenul personal Vatra Dornei-Bistriţa a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată, în zona localităţii Şintereag.

446 afișări
Imaginea articolului Accident neobişnuit: Circulaţie feroviară blocată, după ce un tren personal a lovit 13 vaci/ Anunţul autorităţilor

Circulaţie feroviară blocată, după ce un tren personal a lovit 13 vaci. Anunţul autorităţilor

UPDATE ora 11.00 Bistriţa: Trafic feroviar reluat după accidentul în care un tren personal a lovit 13 vaci

Circulaţia feroviară pe magistrala CF 400, între Bistriţa şi Beclean a fost reluată, vineri, după ce a fost oprită în urma accidentului în care trenul personal Vatra Dornei-Bistriţa a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată.

Potrivit IPJ Bistriţa Năsăud, traficul feroviar a fost reluat, trenul implicat în accident înregistrând aproximativ 90 de minute întârzaiere.

Nu a fost afectată circulaţia altor trenuri.


Un accident feroviar a avut loc, vineri, la ieşire din staţia CFR Şintereag, spre Bistriţa, unde un tren personal care circula pe ruta Vatra Dornei - Bistriţa a lovit 13 vaci care se aflau pe calea ferată.

„Un accident feroviar a avut loc la ieşire din staţia CFR Şintereag, la ieşirea spre Bistrita. Un tren personal pe ruta Vatra Dornei - Bistriţa a lovit mai multe vaci. Nu sunt anunţate victime din rândul pasagerilor din tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Politiţiştii TF au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

„Conform primelor date, trenul Regio 4205, care circulă pe relaţia Vatra Dornei- Bistriţa a accidentat treisprezece vaci care au pătruns în gabaritul căi ferate, între halta Caila şi cea din Şintereag, la Km CF 34+429. În tren se află aproximativ 30 de călători, nefiind înregistrate victime. La această oră, ca urmare a accidentului, traficul feroviar este blocat în zonă. La faţa locului efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul poliţiştii de la Transporturi-Biroul Judeţean Bistriţa-Năsăud”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Taguri:
accident,
tren,
vaci

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici