ACCIDENT pe DN 1: Patru persoane au fost rănite, iar traficul a este blocat pe Valea Prahovei

Patru persoane au fost rănite, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 1, în zona serpentinelor de la Posada, traficul rutier fiind blocat în urma accidentului.

186 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN 1: Patru persoane au fost rănite, iar traficul a este blocat pe Valea Prahovei

ACCIDENT pe DN 1: Patru persoane au fost rănite, iar traficul a este blocat pe Valea Prahovei (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs în zona serpentinelor de la Posada, iar primele informaţii arată că un şofer în vârstă de 85 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia care circula dinspre Braşov spre Ploieşti, a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent cu un TIR care nu avea încărcătură.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi alte trei persoane aflate în maşina condusă de el au fost rănite, la faţa locului intervenind mai multe ambulanţe.

Drumul Naţional 1 este blocat pe ambele sensuri de mers în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici