Accident pe DN 7: Un autobuz, două TIR-uri şi o maşină s-au ciocnit. Traficul este blocat

Traficul rutier pe DN 7 este blocat, miercuri după-amiază, între Simeria şi Deva, din cauza unui accident în care au fost implicate un autobuz, două autotrenuri şi un autoturism, o persoană fiind rănită şi transportată la spital.

200 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 7: Un autobuz, două TIR-uri şi o maşină s-au ciocnit. Traficul este blocat

Accident pe DN 7: Un autobuz, două TIR-uri şi o maşină s-au ciocnit. Traficul este blocat (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit comisarului Sorin Iacob de la Serviciul Poliţiei Rutiere Hunedoara, circulaţia este blocată pe DN 7, între localităţile hunedorene Simeria şi Deva, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autobuz, două autotrenuri şi un autoturism.

"Din primele cercetări rezultă că şoferul unui autotren nu a păstrat distanţa faţă de autobuz şi l-a acroşat, apoi a intrat pe contrasens şi a acroşat un autoturism, pe care l-a proiectat în afara părţii carosabile. În accident a mai fost implicat un autotren. Din fericire, oamenii care erau în autobuz nu au fost răniţi. Există o singură persoană rănită, şoferul autoturismului, care a fost transportat la spital", a declarat comisarul Iacob.

Potrivit acestuia, traficul este deviat pe o rută ocolitoare, de la Deva pe DN 78, prin Şoimuş, pe tronsonul de autostradă A1 până la Simeria Veche.

După aproximativ două ore, traficul a fost reluat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, traficul rutier pe DN 7, între Simeria şi Deva, blocat din cauza unui accident rutier, a revenit la normal.

Niţu a spus că accidentul s-a produs după ce un bărbat de 40 de ani, din comuna Ilia, care conducea un autotren din direcţia Simeria spre Deva, pe fondul nepăstrării distanţei în mers faţă de autobuzul care circula în aceeaşi direcţie de mers, l-a tamponat în partea din spate, după care TIR-ul a ajuns pe sensul opus de mers, unde a acroşat un autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici