Accident pe DN 73: Şapte persoane au fost rănite

Şapte persoane au fost rănite, marţi dimineaţa, în urma unui accident pe DN 73, după ce o şoferiţă nu a acordat prioritate, ieşind din curtea unei instituţii, astfel că a fost acroşată de două autoturisme, potrivit Poliţiei rutiere braşovene.

750 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 73: Şapte persoane au fost rănite

Accident pe DN 73: Şapte persoane au fost rănite (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza accidentului în care au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier pe DN73 a fost blocat la ieşirea din municipiu Braşov spre Cristian.

Poliţiştii spun că cele şapte persoane vătămate în urma impactului au suferit răni uşoare, fiind duse pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici